Top 6 Travel Songs Right Now

… according to me 😉 Nytt år, nye reiser, nye sanger! Eller… Ikke alle her er så veldig nye. Men det gjør dem ikke dårligere! Her er noen sanger jeg tror passer veldig godt til din neste reise.

Plugg inn, nyt musikken, nyt turen.

1     «La Gozadera» av Gente de Zona og Marc Anthony (CUBA/PUERTO RICO)
Jeg hadde gitt hva som helst (nesten) for å være med i den musikkvideoen der… Hver gang denne sangen spilles, later jeg som er jeg på gata i Havana og danser skikkelig bra salsa. #bucketlist

2     «Lay it on me» av Ina Wroldsen og Broiler (NORGE)
Det eneste problemet med denne sangen er at jeg sliter med å holde kjeft mens jeg hører på den. Og siden jeg ikke har gullstrupen til Wroldsen, er dette en aktivitet strengt forbeholdt leilighetens indre (ja, I know, stakkars naboer). Men herregud, for et refreng! Ah! Stå på toppen av et fjell til denne, liksom!

3     «Tilted» av Christine and the Queens (FRANKRIKE)
Denne kan jeg høre om og om og om og om igjen… Tenk deg å gå rundt i Budapests gater, ta en kaffe i Paris eller bare vente på bussen i Oslo… Uansett hvilket eventyr du er på vei til, er denne et nydelig følge. #stemning

4     «Vente pa’ca» av Ricky Martin og Maluma (PUERTO RICO/COLUMBIA)
Kommer, Ricky! Er det mulig å sitte stille til denne sangen?! Latino-kongen har gjort det igjen. Kjenn varmen fra sørvest strømme gjennom ørene mens du drømmer deg bort… Eller kanskje du allerede er på vei?

 

5     «Xdono» av Tiziano Ferro
Den italienske kjekkasen ber om unnskyldning… Det går fint, Tiziano. Selv om han faktisk synger om jul, er det kanskje ikke så mange som får det med seg. Og sangen er utrolig fengende uansett språk og årstid. (Ikke akkurat tidenes beste musikkvideo, kanskje…)

 

6     «Bailando» av Enrique Iglesias med Descemer Bueno og Gente de Zona (SPANIA/CUBA)
Er litt svak for Gente de Zona, som dere kanskje har skjønt… Når gitarspillet i begynnelsen kommer, og rytmen begynner – åh, gåsehud! Kan jeg få være på stranda et sted med palmer og sangría og danse til denne for alltid?

2017-01-03-20-10-56

 

Sånn! Da er det bare å oppdatere spillelista og kos deg, enten det er på vei til jobb eller andre siden av kloden. God tur!

Synnøve 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s