Dag 4: Vi setter kursen nordøst

Torsdag 17. September 2015

Kuta, BaliDSC_0027

Etter en varm natt og en kald dusj, hurtig-nudler og en kopp pulverkaffe var vi på veien med Alexandra og Laurent. Planen var å komme seg til Padang Bai, for de franske skulle videre til Lombok, men ville sove i Padang-bukta. Vi hadde jo ingen planer, så vi ble lik så godt med dem.

DSC_0063

Padang Bai, Bali

Etter et par timer i en liten ”buss” på støvete landeveier med knøttsmå salgsboder og templer stort sett hele veien, og et lite stopp i Ubud, var vi framme i Padang Bai: åpenbart stedet for å komme seg videre til øya Lombok, for hele bukta var fylt med fiskebåter og transportbåter. Etter noe vandring hit og dit, fant vi et homestay (privatpersoner som leier ut rom for en rimelig penge) som passet det franske parets budsjett – og vi protesterte ikke. Det fantes vifte, vann, en seng, wifi og frokost, så vi var fornøyde!

Dagen ble plutselig kveld (sola går jo ned mellom kl. 17 og 18), og den tilbrakte alle fire sammen på en restaurant ved sjøen med live musikk, nasi goreng, noen øl og mange gode historier.

DSC_0100


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s