En ny reise er i gang!

Selv om vi har reist mye det siste året, med 6 måneder i Spania og 4 i Mexico, har det gått to hele år siden sist vi backpacket.

To år siden vi pakket sekken, og det eneste vi visste var tur- og returdato. Filippinene 2013 var litt av en opplevelse, som blant annet førte til vår reise i Mexico. Det var på tide å gjøre det igjen.

Michael ventet på svar fra jobben han søkte på, og vi bestemte oss for at vi skulle reise uansett om han fikk den eller ei (eneste forskjellen var at dersom han fikk jobben, hadde vi et tidsperspektiv). Jeg, Synnøve, er ekstrahjelp på en restaurant og engelsklærer på nett, så min hverdag er ganske åpen. Mens vi ventet på svar fra jobben til Michael, sjekket han flybilletter, destinasjoner, planla å reise hit og dit. Ja, nå var det på tide å reise igjen.

Så kom svaret. Ja! Jobben var i boks! Klapp, klapp, skyndte seg! I slutten av oktober må Michael være på plass i Oslo, og vi har nøyaktig 5 uker foran oss – fem sminkeløse uker med flipflops, støvete vier, uttallige timer med reising, to ryggsekker, og mange morsomme, interessante, spennende og slitsomme stunder. Vi gledet oss!

Men hvor skulle vi dra? Vi gjorde det enkelt: dit de rimeligste flybillettene førte oss.

Kuala Lumpur. Malaysia. 

Med noe fram og tilbake, landet vi til slutt på Malaysia, Indonesia og Singapore (været fristet litt mer sør for Malaysia enn nord i Vietnam og Kambodsja). Billettene ble bestilt kun én uke før avreise, så alt var ganske spontant – men det er ofte det beste! Da blir skuffelsene så få.

Mandag 14. September: ryggsekkene er pakket, billettene bestilt og leiligheta sånn høvelig ren. Vi setter kursen sørøstover, mot andre siden av kloden.

 

Nye opplevelser ventet på oss i Indonesia, Malaysia og Singapore. Bilde hentet fra infobilder.com.
Nye opplevelser ventet på oss i Indonesia, Malaysia og Singapore. Kart hentet fra infobilder.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s