Slik kan du reise i flere uker med kun 8 kg bagasje!

PAKKELISTE FOR HAN OG HENNE

På vår forrige backpacker-tur til Filippinene tok vi med oss alt for mye. Vi hadde store, slitte fjellsekker som rommet over 80 liter, og vi fylte sekken med mye rart – helt til den veide godt og vel 15 kg. Nå har vi lært, og vi har skaffet til veie ryggsekker som er halvparten så store, og derfor myyye lettere!

PAKK SEKKEN SMART
FOR HAN

Dette har Michael pakket:
Osprey Farpoint 55 liter
Totalvekt: ca. 8 kg

Hos Michael mangler det enkelte ting, slik som solkrem og strandlaken, men det har Synnøve tatt med! Sjekk begge listene, kanskje du finner noe lurt hos den andre.

PAKK SEKKEN SMART
FOR HENNE

Synnøve har pakket:
Osprey Porter 46 liter
Totalvekt: 8,5 kg

Disse listene er tilpasset backpackerturer til varmere land, hvor man ikke trenger stort mer enn flipflops og bikini. Men husk å respekter de lokale skikkene, og ta med langermede trøyer og lange bukser dersom du skal til muslimske land. Det er uansett deilig å ha litt stoff på huden etter en lang dag i solen med hud som klistrer seg til alt og alle. Beskyttelse for hodet er svært viktig, så husk skyggelue eller hatt!

Det vil alltid mangle noe i en pakkeliste, vi har jo alle forskjellige behov. Noen tar med seg speilrefleks til turen med stativ og ekstra linse, andre foretrekker et lite, vanntett digitalkamera. Det aller beste tipset er uansett: pakk lett! Jo mindre du tar med, jo enklere er det å reise, og jo mer kan du ta med deg hjem fra turen. Og jenter: legg igjen sminken og hælene hjemme og kjenn på frihetsfølelsen!

PS: Husk å spar litt plass til hjemreisa!

Er dette den ultimate pakkelisten?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s